Rude Time (13-11-2003)

Nou programa de Ràdio Trama, nous estils de música de la mà de tres companys amb ritme. Ska, rocksteady, skinhead reggae i molt més…

rudetime.radio@gmail.com

11 comments

  1. Passa eH!

    Quan hos paguen per dir “ritmes jamaicans”?
    A vera si dinamitzeu una mica més el programa i hos traieu els nervis, que no van en relació am el núm. d’oients (jo i l’Herrero pel que veig).
    Vinga va que si segui així aviat hos trucaran del programa dels Lunnis per anar a ensenyar als nens i nenes el que són els “ritmes jamaicans” jejeje encareu el programa al públic més purista home que sinó

  2. mai hos escoltarà cap bossoundito jaja

    A vera si poseu més raririties i menys clàssics suats de pa sucat amb vinagre (lo del vinagre ja sabeu a qui va dedicat) anxoves i olives (jaja k burru k sóc).

    Cuidado amb el Lara que està fet tot un Dancekiller latin king d’aquets que fan peleas a les discogràfiques jeje

    Bueno va ja no us toco més els collons pq me n’haig danar a estudiar, únicament això, menys nervis i menys llegir que es nota molt.

    un petó i us deixo que per escriure un comentari no veas, l’he hagut d’escriure 10000 vegades.

  3. ja ens trobarem cara a cara jarinho. jo a tu et matu!

    ala, ket petin,

    merci per escoltar Rude Time!

  4. Si noi… són els nervis del primer programa… I un sol guió per 3 persones es complicat… El pròxim serà millor, t’ho asseguro… és el que tenen els programes pilot… així n’aprenem dels errors.

    Jo se que tu vals més que per vendre videojocs… currat un guió i el presentes a la porta del final del teu pis, o sigui a la meva habitació…

  5. Si en part tens raó… Però noi, és el primer programa… entre inexperiència, nervis i tenir un sol guió de programa per 3 persones complica molt les coses… Però vaja, el pròxim serà millor, segur.

    Però vaja, estic segur que tu vals per molt més que per vendre videojocs (Que ha de ser dur, per això entenc que abans de marxar de casa, t’has de posar sempre la banda sonora de la pelicula de Rocky per anar a batallar contra els clients).

    Així que et proposo que facis un bon guió de programa i l’entreguis a la porta de l’altra banda del pis on vius, o sigui, la meva habitació… Si pots fer més de 4 linies sense parlar de l’últim videojoc que ha sortit per a la XBOX, el seguirem…

    Apa cabró, quan arribis a casa ja et donare “p’al pelo”.

  6. Eiiii, doncs a mi m’ha agradat que t’hi cagues. Ben documentat, bona merda… Felicitats nanos. Salut! Per cert, quin exitàs pel facebook, no? 😉 vaaa que us he fet difuuuuu

  7. com a resposta a això que ha dit un tal jarinho (que desconec la seva cara) de que encarem el programa al públic més purista… el públic purista que agafi la seva fonoteca musical i se l’escolti. Aqui estem per intentar apropar a la gent que desconeix aquesta cultura, els ritmes que a nosaltres ens agradem i tenim a les nostres fonoteques (segurament mes completes que la teva).

  8. Ostia, molt guapo el programa, ma molat, esta molt bé i menys mal que algú encara es mou per l´escena!!
    I vale que els cabrians som uns cabrons de merda, i vale que abans que portar-nos a tocar a barraques portarien a navajita plateáá, i també que sóm els mes odiats a sabadell, pero no ens treieu de l´agenda joder!! jaja, que el 27 de desembre toquem a l´apolo amb soweto, que presenten disc!!
    Per cert, els rude boys, a part de liantes, també eren anomenats aixi per beure Ron de la marca comercial “Rude” al Mont Zion i fotres fins al cul (sembla que aquest ron tenia efectes “milagrosos”…), no només vé el nom de ser un noi rebel i rude com molta gent pensa, el nom vé pel Ron i per com sel´s coneixia degut a les grans dosis consumides.
    Ostia, seguiu endavant amb el programa!! Allot!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *