Continguts

Infotrama

Sel·lecció de les notícies més importants de la setmana, locals, nacionals i internacionals. També fem un repàs a l’agenda d’activitats programades per diverses entitats del país, posant un especial èmfasi als col·lectius de la ciutat.
Producció pròpia.

Xerrameca Inèdita

Barrexxxa arlequinada.
Producció pròpia.

Macramé

Fem macrame, punt de creu, patchwork, menjem xino i pitzes i mentrestant us informem del que passa a l’escena teatral catalana. La Bet i el Joan maneguen l’assumpte.
Producció pròpia.

Nosotras en el mundo

Segons les creadores de Radio Vallekas:
“En Nosotras en el Mundo la radio hace de catalizador para las voces de las mujeres. La radio es un medio muy cercano y nuestra intención es reforzar sus posibilidades para ser un instrumento de comunicación entre las mujeres y la sociedad.”
Producció Radio Vallekas

La clau
Producció de l’Assemblea de Joves de Sabadell, de la Coordinadora d’Assembles de Joves de l’Esquerra Independentista.
Producció pròpia.

Generació BSO

Les bandes sonores de les nostres vides, i de les que hauriem volgut viure. Luixi i Xaume al comandament.

En moviment

Un col·lectiu del Moviment Popular de Sabadell (Assemblea de Joves de Sabadell, Casal Independentista Can Capablanca, Justa Revolta, Ràdio Trama o Endavant) fan seva l’emissora de Ràdio Trama per explicar-nos els seus projectes i la seva feina a Sabadell.
Producció pròpia.

El petit príncep

Els més petits, atents a aquest nou programa! Mares i pares, apropeu-vos a RT!

Cucumber session

Només cogombres de bon rap de mans d’un mc sabadellenc, el Patxi, que farà de sel·lector i/o del Niño selectah. Escolta aquí alguns dels seus temes.
Producció pròpia.

La onda magnètica

Programa musical de culte.

Butlletí radiofònic del periòdic Diagonal

Diagonal és un periòdic d’informació, d’actualitat, debat, investigació i anàlisi que, des de Madrid i gràcies a la participació de desenes de persones en diferents parts del món, s’edita cada quinze dies. Parla de la realitat dels moviments socials que lluiten per transformar l’actual ordre de coses, d’on neix i es nodreix, i es presenta com una alternativa seriosa amb vocació de tenir una àmplia difussió social.
Producció de Diagonal

Pim, pam, pum!

Música combativa de tots els gèneres en el programa musical més trallero.

Radio Insurgente

Radio Insurgente , La Voz de los sin Voz, es una estación producida por el Ejército Zapatista de Liberación Nacional, totalmente desligada del mal gobierno mexicano.
Producció del EZLN

Más voces

Más voces és un projecte que surgeix de la Unión de Radios Comunitarias de Madrid i amb el recolzament de Red Estatal de medios comunitarios. Es constitueix com un centre de producció radiofònica independent que posa èmfasi en els processos informatius.
Producció de Más voces

Somnis desperts

Programa de lectura i comentari de textos formatius (en prosa i poesia) basat en el projecte homònim (www.somnisdesperts.org)
Pròducció pròpia

Killa sound

Música rap i algunes dòsis de dancehall i reggae de mans del Carlos, l’Eudald i el Niño, selectors amb classe (obrera).
Producció pròpia

Iguals, però diferents…

Vol ser una proposta setmanal per a normalitzar el fet homosexual al nostre entorn.
A través de notícies, anècdotes, informacions i entrevistes farem evident l’igualtat de les persones i la diferència en la tria de la seva orientació sexual.
Producció pròpia.

Vida o pantalla!!

Es tracta d’un programa que vol difondre i reivindicar el món dels jocs de vídeo com a una nova expressió de cultura que genera nous productes culturals que la societat actual demana i consumeix. Vol ser una plataforma des de la qual impulsar la gran càrrega cultural que els videojocs aporten. No és un programa sobre tendències i de repàs de les novetats de títols de videojocs. Tampoc es faran anàlisis sobre els aspectes de jugabilitat, tècnics, acceptació, de mercat i idiosincràtics del joc. Es vol tractar aquest món des d’una òptica romàntica i artística. Això es farà parlant de les curiositats, els aspectes més quotidians, del impacte causat a la societat i per la introducció d’aquest món en la vida com al cinema, la música, els llibres i demés expressions de cultural.
Producció pròpia.

2 comments

  1. glupssss, sísí, els vaig afusellar de l’altre web i me’n vaig deixar algun! Que algú afegeixi el què falta!

    Pau

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *