Tornem a l’aire!!!

Ràdio Trama torna a emetre a través del FM, al 91.4, com sempre. Després del periple cercant una nova ubicació de l’emissor que ens permetés ampliar la cobertura, després de la denúncia i amb voluntat ferma d’obtenir una freqüència legal i estable en els propers temps, tornem on érem: L’emissor i l’antena emeten des de la zona sud del barri del centre de Sabadell. Això implica que:

– La zona de cobertura torna a desplaçar-se a la part més meridional de la ciutat (Centre, Gràcia, Sol i Padrís, Covadonga, Campoamor, Merinals…) En breu publicarem un mapa detallat de l’abast de l’emisora.

– Després d’unes poques setmanes de certa irregularitat deguta aquests problemes, tots els programes tornen a emetre’s amb la puntualitat imprescindible.

En breu renovarem la pàgina web perquè sigui més útil i accessible, i perquè permeti una comunicació més fluida entre l’Assemblea Gestora, l’Assemblea de Col·laboradors i tots els que participeu d’aquest projecte escoltant-nos(vos).

Com vam informar recentment, el compte on estaven emmagatzemats els arxius dels programes a internet que es servien aquí, a la pàgina del podcast, va ser eliminat per algun motiu que encara no hem pogut descobrir. Malpensar és sempre la drecera més ràpìda cap a la veritat. Com heu pogut veure, ara ja es poden escoltar els darrers programes amb normalitat però per aquells que vulguin recuperar la programació anterior a l’eliminació del compte, penjarem en breu enllaços al menú de la dreta de la pàgina amb tots els continguts empaquetats per programes.

Ah! I demà al vespre, programa especial de seguiment electoral a partir de les 20 hores.

Salut i resistència anticapitalista!

5 comments

  1. Hola, radiotramer@s!

    Quan tindrem les gravacions de la festa d’abril al podcast? Hi ha get que demana podr-se sentir una altra vegada i també anria bé pels que vulgunsaber què vàrem dir…

    A veure si ho podem veure penjat un dia d’aquest…Jejejeje!

    Salut i endavant!

  2. Bones!

    A Can Capablanca ja fem el seguiment electoral i us estem escoltant. De moment no hi ha sondejos.

    VISCA II!!

  3. A un col·legi del barri de Gràcia tampoc hi havia paperetes i l’apoderat ho ha resolt.

    SALUT!

  4. Ara ho comentarem en antena. Tornem a les 22:00-22:10 aprox, depenent de l’emissió de resultats i enquestes!

    Salut!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *