A Pas Ferm (15-12-2009)

I aquesta setmana, pels que no hagueu vist mai els estudis autogestionats i lliures de Ràdio Trama, un petit fragment dels minuts anteriors a la gravació del programa, i els primers minuts del mateix:

[blip.tv ?posts_id=2998045&dest=-1]

3 comments

  1. Ei xiquets, molt bé! M’ha agradat molt el tercer programa, i tot i que el primer també em va agradar molt, crec que esteu més solts i que aneu millorant. Felicitats!
    No sé si la setmana que ve feu programa, però un bon tema seria el debat canvi climàtic, no? Amb tot el tema Copenhague… Que s’amaga darrere del discurs dels polítics i dels compromisos de redució d’emissions de CO2… vaja, com a proposta.
    Per cert, molt bé el tema del boli!! Va de conya, de veres. Has d’intentar vocalitzar amb el boli a la boca i després es nota molt… sobretot torneu-vos a gravar fent l’exercisi.
    Ale guapos, a seguir endavant, sou uns cracs.
    mr

  2. eiiii brutal que pengeu un video del programa , dels estudis de ràdio trama!!! m’agrada molt el programa i el fet en si que s’estigui fent un programa així a la ràdio. genial!!! amb totes les forces: endavant!!!!!

  3. Felicitats pel programa! És molt interessant i un plaer sentir-vos opinar i debatre sobre temes d’actualitat. He sentit els tres quasi de cop a la feina, cosa que la fa més amena, gràcies. i endavant amb el programa!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *