Pim Pam Pum! (08-02-2018)

Pim Pam Pum 263! Des dels estudis del Casal Can Capablanca!!! Quin Infern de programa!!! Que es ese Infierno?!! Amb totes les maleïdes màquines fallant a l’hora!!!
Després de moltes hores de llàgrimes, suor, i electroxocs, hem portat a la vida una nova creació. És un Frankenstein format per gairebé un miler de parts de 5 segons. El pobret no es perfecte, ja que li falten 5 òrgans. A més, la part final sona un pel deficient. A pesar de tot plegat, és una criatura que hem d’estimar i difondre com totes les altres!!!

En aquesta ocasió us podeu delectar amb la música de Pablo Hasél, Josep Valtonyc, Jon Nanclares Hernandez (Lokutor), KOBAN, Skabidean, McOnak, Adelitas Punkis, Leihotikan Taldea, Nyto Rukeli, Misantropic, Eshôj Ekirne, #Pulpitadefruta, Rotten XIII, La Polla Records i molts més!!!

També vam presentar la Jornada solidària amb Elgio, Valtonyc i Hasel que organitzen Alerta Solidària, Grup de suport Elgio, Grup de suport llibertat Valtonyc i Plataforma por la Absolución de Pablo Hasel.

Esperem que us costi menys escoltar el programa del que ens va costar a nosaltres fer-ho!!!

Salut i revolta família!!!

Escolta‘l aquí:

      pim263

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply