Pim Pam Pum! (22-02-2018)

Edició 265 del Pim Pam Pum!
Festival en directe als estudis del Casal Can Capablanca!!!
Gaudint dels diferents estils musicals i les bones lletres combatives pròpies d’artistes i bandes com el Mateo Mateólika, que va sonar fins a 3 vegades per celebrar que estrena el seu nou treball #LaRevolucionEsUnaBonitaPalabra.
A més, també van sonar Subversa, Adala, Joan Jett and the Blackhearts, Screaming Females, Pirat’s Sound Sistema feat Ferran de Resiliència, The Baboon Show, Atentado, Tremenda Jauría, Milenrama, Instinto, Cabalgata Cósmica, Titular Mads, Paniko, KOP i algunes més.

A la nostra secció #LlibresCombatius avui us hem presentat #EscolaDeFantasia de Gianni Rodari.

És un gran plaer cada cop que ens escolteu!!! Esperem que us agradi, que vagi de gust!!!

Salut i revolta família!!!

Escolta‘l aquí:

      pim265

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply